• Doopmagazine 'Nieuw leven'

 

Doopmagazine

Nieuw Leven

 

Het raadsel van het leven

 

Redactie:  J. v. der Vloet en Ilse Cornu.

 

Prijs       : € 4,00 (per 30 stuks 3,00)

Maximaal 50 stuks per doos mogelijk (boven 10 kg)

39 stuks = net onder de 10 kg.

 

Volledig herwerkte versie van succesvol doopmagazine ‘Opnieuw geboren'

Weinig menselijke ervaringen zijn zo overweldigend als het krijgen van een kind. Een geboorte fascineert en overstijgt je volkomen. Het is alsof de wereld telkens herbegint. Nieuw leven brengt je in contact met het ongrijpbare van het leven. Waar komt dat leven vandaan? Is er iets of Iemand die dit leven draagt en behoedt? Heeft God hier iets mee te maken? En waarom laten gelovigen hun kinderen dopen?

Dit magazine neemt je in een boeiende mix van interviews en artikels mee op een verrassende ontdekkingstocht naar de betekenis van nieuw leven: hoe is het mogelijk dat nieuw leven ontstond in het grote heelal? Zijn wij schepping of toeval? Hoe ervaren ouders een geboorte? Hoe beleeft een vroedvrouw een geboorte? Waarom willen mensen eigenlijk kinderen? Wat beleeft een kind tijdens zijn eerste levensjaar? Welke rituelen ontwikkelen de grote godsdiensten rond de geboorte van een kind? Hoe zorg je voor een gezonde opvoeding, ook op religieus vlak? Waarom zou je je kindje laten dopen?

Met o.m. getuigenissen van rapper Lange Frans, actrice Maaike Cafmeijer, wielrenster Leontien van Moorsel, zanger Luc de Vos, zangeres Barbara Dex, bisschoppen Patrick Hoogmartens en Everard de Jong en een interview met bisschop Jozef de Kesel.

 

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Doopmagazine 'Nieuw leven'

  • Model: 2536
  • Beschikbaarheid:
  • 4,00€


  • 10 of meer 3,50€
  • 30 of meer 3,00€