• Iedereen vindt Pauli lief

Birgit Minichmayr

Boek met 20 Schaapjesverhalen

Pauli is een klein, zwart schaapje. In dit boek leer je hem beter kennen. Je zult zien hoe nieuwsgierig Pauli is! Hij wil altijd nieuwe dingen ontdekken en bedenkt allerlei leuke plannen. Pauli houdt veel van zijn familie Wollewit. En hij heeft een bijzonder plekje in zijn hart voor herder Florian.

Dit voorleesboek voor kinderen vanaf 3 jaar werd geschreven door Birgit Minichmayr en bevat aansprekende en kleurrijke tekeningen. Deze verhalen vormen een aanleiding om met kinderen te spreken over het geloof in Jezus als de Goede Herder.

Birgit Minichmayr is auteur van verschillende musicals, liederen en verhalen voor kinderen. Birgit studeerde theologie. Ze is getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met haar man leidt ze de KISI-KIDS. http://www.kisi.nl/ of http://www.kisi.be/

Knuffelschaapje

Speciaal bij dit boekje biedt Betsaida ook een knuffelschaapje aan. Dit superzachte knuffelbeest is ongeveer 15 cm groot en is verkrijgbaar in wit en zwart/beige. Geef eventueel uw voorkeur door onder opmerkingen op het bestelformulier.

€ 15,50 per boek
€ 10,90 per schaapje
€ 25,00 combi boek + 1 schaapje
€ 35,00 combi boek + 2 schaapjes


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Iedereen vindt Pauli lief

  • Model: 3438
  • Beschikbaarheid:
  • 15,50€