• 8 Postkaartenset van Barmhartigheid

 Stuur eens een kaartje van Barmhartigheid Zand erover! Het spijt me. Zullen we opnieuw beginnen? Je bent altijd welkom. Mag ik nog eens langskomen? Soms zijn er wel eens mensen tegen wie we zo’n zinnetje zouden willen zeggen, maar waarbij een persoonlijke ontmoeting niet mogelijk is. Misschien omdat ze ver weg wonen, maar soms ook omdat er een figuurlijke afstand tussen mensen is. Een kaartje kan dan een eerste stap zijn om die afstand te overbruggen. Speciaal daarvoor heeft het bisdom Roermond een set ‘barmhartigheidskaarten’ ontwikkeld.

In de kaartenset zitten acht postkaarten in vrolijke kleuren met daarop korte teksten, die mensen een hart onder de riem kunnen steken of die het begin van een nieuw contact kunnen zijn. Met de kaarten sluit het bisdom aan bij het Jaar van de Barmhartigheid dat door paus Franciscus is uitgeroepen. De kaarten zijn bedoeld als een aardige manier om mensen bij elkaar te brengen of om verstoorde verhoudingen te herstellen. 

De postkaarten zijn te koop bij een groot aantal parochies in Limburg en bij de verzendboekhandel Carolushuis van het bisdom via www.carolushuis.nl of (0475) 386825. Ze kosten € 3,50 per set van acht verschillende kaarten of € 0,50 per stuk  - See more at: http://www.bisdom-roermond.nl/kaartenset-barmhartigheid#sthash.GbNqrd7n.dpuf

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

8 Postkaartenset van Barmhartigheid

  • Model: 3554
  • Beschikbaarheid:
  • 3,50€


Tags: 8 Postkaartenset van Barmhartigheid