• Door de ogen van Jezus- Deel 3

Deel 2 en 3 zijn goed leesbaar zonder deel 1.

Toen in 1996 de Zeer Eerwaarde B.J. Hickey, Aartsbisschop van Perth in West Australië mij vroeg om Carver Alan Ames onder mijn vleugels te nemen was ik wat terughoudend, zelfs sceptisch. In de tussenliggende jaren, heb ik Alan, als zijn spirituele leidsman en biechtvader, goed leren kennen en ben ik met hem door goede en slechte tijden gegaan, terwijl hij de intimiteit van zijn Heer mocht genieten alsook de verschrikkelijke aanvallen van Satan. Dat hij door de H. Drievuldigheid, onze gezegende moeder, de engelen en de heiligen voor een speciaal doeleind wordt gebruikt, daaraan twijfel ik niet. Zijn nederigheid, vrijgevigheid en gehoorzaamheid aan zijn kerkelijke overheden dragen de tekenen van een oprechte dienaar Gods. Alhoewel hij niet in theologie en de Schriftuur is onderricht, weerspiegelt zijn schrijven de katholileke orthodoxie op verbazingwekkende wijze en zijn devotie tot het Heilig Sacrament, onze Lieve Vrouwe en de paus zijn het bewijs van zijn trouw. Mijn terughoudendheid en scepticisme zijn verdwenen. Waarom God mij heeft uitgekozen om deze man zijn gids te zijn begrijp ik niet; maar dat ik het voorrecht geniet om zijn vriend te zijn waardeer ik. Ik beveel dit boek aan allen, die de Heer benaderen met een open hart en geest, aan.

Frère Gerard Dickinson.

In visioenen werd Alan getuige van gebeurtenissen die zich voordeden toen Jezus 2000 jaar geleden met zijn apostelen door het Heilig Land trok. Alan mocht sommige gedachten en gevoelens van Jezus meebeleven en opschrijven op een zodanige wijze, dat de ontmoetingen, avonturen en wonderen voor de lezer 'door de ogen van Jezus' een nieuwe dimensie kregen.

Geen wonder dus, dat dit boek wereldwijd een bestseller werd, die oud en jong in gelijke mate fascineert - een levendig boek dat ontroert en bezielt.

Auteur: Alan Ames.

Alan Ames werd in 1953 in Engeland geboren en woont nu met zijn gezin in Australië. Zijn leven werd gekenmerkt door armoede, geweld en alcohol, totdat hij in 1993 een bekeringservaring ontving. Alan ontving vele charisma's van de Heilige Geest, waaronder de gave van de genezing. ZIjn wereldomvattend werk geniet de ondersteuning en zending van zijn aartsbisschop. Hij heeft ook getuigenis gedaan tijdens de Wereld Jongerendagen in Toronto, Canada in 2002.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Door de ogen van Jezus- Deel 3

  • Model: 2965
  • Beschikbaarheid:
  • 10,00€


Tags: Door de ogen van Jezus- Deel 3