• 5DVD's - Catholicism

Er is ruim een jaar gewerkt aan de onder­titeling. Deze kwam tot stand door een intensieve samen­werking tussen Nederlandse en Vlaamse vertalers. Father Barron bezocht 15 landen en maakte op 50 locaties opnamen.

Eigenlijk is het een reis door de schatkamer van het katholieke geloof. De spreker heeft de gave om op een boeiende manier geloofs­thema’s uit te leggen en schuwt ook lastige thema’s niet. Tegelijk krijgen we te zien hoe het geloof leeft en mensen tot steun is. Father Barron neemt ons mee naar wat goed, mooi en waar is.

Tien afleve­ringen

In de tien afleveringen komen de volgende thema’s aan de orde: Jezus, God en mens - Het onderricht van Jezus - Het mysterie van God - Maria, de Moeder van God - Petrus en Paulus - Christus en de Kerk - Liturgie en Eucharistie - De gemeen­schap van de heiligen - Gebed en geestelijk leven - Het eeuwig leven Dit leven bereidt voor op een onvoor­stelbaar leven bij God.

Plaatsen die getoond worden

En deze plaatsen worden bezocht en getoond: Rome, Jeruzalem, Lourdes, Guadalupe, Krakau, Warschau, Kampala, Instanbul, Parijs, Sinaï, Efeze, Athene, Korinthe, New York, San Paulo, Manila, Namugongo, Kafarnaüm, Avila, Toledo, Florence.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

5DVD's - Catholicism

  • Model: 2640.67
  • Beschikbaarheid:
  • 39,90€


Tags: 5DVD's - Catholicism