• De 5 talen van de liefde van kinderen

 Auteur: Gary Chapman

Soms spreken onze kinderen een taal die wij op het eerste gezicht niet helemaal begrijpen. Aan de andere kant begrijpen onze kinderen ons vaak ook niet en kunnen we onze ideeën niet aan hen duidelijk maken.
Wat wij zeggen, kan op vele manieren verkeerd op onze kinderen overkomen. Het meest desastreus is het niet goed communiceren van onze liefde naar onze kinderen. Kunt u de liefdestaal van uw kind spreken - en spréékt u die ook?
Elk kind heeft een eerste liefdestaal, een manier waarop hij of zij de ouderlijke liefde het best verstaat. Dit boek zal u laten zien hoe u de eerste liefdestaal van uw kind kunt herkennen en ontdekken onder de vijf algemene liefdestalen.
Zo kunt u uw kind helpen ontdekken dat u van hem of haar houdt. Breng de vijf liefdestalen in praktijk; dan kunt u er zeker van zijn dat uw kind uw liefde voelt.
De 5 talen van de liefde van kinderen is een boek over het beter leren liefhebben van uw kind. Daarnaast vindt u in dit boek suggesties voor goed ouderschap. Wanneer u aan de belangrijkste gebieden werkt, zult u ontdekken dat de relaties binnen uw gezin sterker worden, en ook meer ontspannen en vreugdevol.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De 5 talen van de liefde van kinderen

  • Model: 2658
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 14,95€