• 100 Kleurrijke Deugdenkaarten

 Eerlijkheid, moed, standvastigheid en nog veel meer deugden - positieve karaktertrekken - om het beste in jezelf en anderen naar boven te halen. Deze kleurrijke set van 100 (allemaal verschillende kleuren!) deugdenkaarten kan je helpen bij het nemen van een beslissing, bij het verbeteren van een relatie, bij het richting geven aan iets waarin jij duidelijkheid zoekt, of je simpelweg eraan herinneren dat je een deugd kunt inzetten.

Samen stilstaan bij een deugd kan helpen op elkaar af te stemmen en verbinding met elkaar te maken. De kaarten worden ook gebruikt bij vergaderingen, studie, coaching, intervisie, supervisie, de verwerking van verlies en verdriet en bij het kleuren voor volwassenen. En er zijn vast nog veel meer toepassingen.

De omschrijvingen van de deugden zijn geïnspireerd op de 'Virtues Reflection Cards' van Linda Kavelin-Popov, die Uitgeverij ACT on Virtues eerder uitbracht onder de titel 'Reflectiekaarten; 100 deugden om je te inspireren'.

Deze geheel vernieuwde set kaarten is bovendien gebaseerd op de deugdenethiek van onder meer Aristoteles, Thomas van Aquino en andere grote denkers uit het verleden die zich met de deugden bezig hielden. 

De kaartjes zijn mat gefolieerd, netjes afgewerkt met ronde hoeken. De doos heeft een klep met magneetsluiting. De kaartjes kun je er gemakkelijk uithalen; ze liggen per 50, op linten. Het is - met alle bescheidenheid - een luxe kaartenset!

Deze geheel vernieuwde, eigentijdse uitgave bevat naast 20 nieuwe deugden, nieuwe citaten en een gouden bonuskaart, om je eigen deugd te kunnen toevoegen.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

100 Kleurrijke Deugdenkaarten

  • Model: 3372
  • Beschikbaarheid:
  • 37,50€


Tags: 100 Kleurrijke Deugdenkaarten - normen en waarden