• Katholiek evangeliseren

 Handboek voor de nieuwe evangelisatie

Het standaardwerk van de gevierde Amerikaanse auteur en bekeerling Scott Hahn, Katholieken evangeliseren. Handboek voor de nieuwe evangelisatie. De publicatie is een samenwerking van Betsaida met De Boog en met het R.K. Alphacentrum.

De titel is bewust dubbelzinnig: Katholieken evangeliseren. Moeten katholieken evangeliseren, of dienen zij geëvangeliseerd te worden? Ontdek het antwoord in dit handboek, dat het eerste is in zijn soort in ons taalgebied.

De nieuwe evangelisatie is een taak waartoe Christus ons allen oproept. Het is dé grote uitdaging van de kerk in de 21e eeuw. Het is de opdracht waarmee u en ik zijn belast. Het doel van dit boek is om die opdracht in detail uiteen te zetten – wat zij inhoud, hoe wij haar kunnen uitvoeren, en wat wij geacht worden te verkondigen.

Dit boek kan worden beschouwd als een handboek voor de nieuwe evangelisatie. Of misschien nog beter, het kan worden gezien als een handboek voor de uitvoering van onze opdracht, een gids om ons te helpen begrijpen wat het betekent om een geëvangeliseerde katholiek en een evangeliserende katholiek te zijn en daar ook naar te leven.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Katholiek evangeliseren

  • Model: 3568
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 12,50€


Tags: Katholiek evangeliseren