• Jezus leeft vandaag

 Gods wegen zijn wonderbaar

 Auteur:  Zuster Margaritha Valappila

 Gods wegen zijn wonderbaar! Nooit had ik kunnen vermoeden dat mijn kuurkliniek Rafaël ooit een katholiek evangelisatiecentrum zou worden, omdat ik ten tijde van de overdracht van het huis aan de zusters van St. Jozef, niet het minste benul had van evangelisatie. De wegen, door God geleid, die mij in 1962 naar Bad Soden-Salmünster brachten en die stap voor stap voerden tot de bouw van de kuurkliniek Rafaël in de parkstraat 2a, die ik leidde tot 1998, waren op zich al eigenaardig genoeg.

Met de naamkeuze “Haus Raphael, wat in het Duits ‘God is heil’ betekent, wilde ik destijds uitdrukken dat God als de Genezer achter mijn werk staat.

Hoe het verder moest na mijn zeventigste was onduidelijk. Al mijn zoektochten naar een christelijk investeerder die het zou willen overnemen, liepen spaak of werden door een innerlijke stem geblokkeerd. Tot er zich op een dag in de herfst van 1998 een zuster Margaritha meldde.

Ik kende haar niet. Maar haar begroeting deed mijn adem stokken. Ik vroeg: “Wat wilt u?” Ze zei: “Ik hoorde Jezus zeggen: “Dat is mijn huis. Dat is mijn tent, hier zal Ik altijd met je zijn”. En opeens wist ik het: dat is de vervulling, de voortzetting van mijn levenswerk Haus Raphael. Natuurlijk waren er enkele moeilijkheden, maar die werden allemaal opgelost en zo kon ik begin 1999 mijn kuurkliniek overgeven aan de beide zusters van Sint Jozef, zuster Kiliana en zuster Margaritha. Het is te zeggen aan de door hen opgerichte vereniging: “Vereniging voor Evangelisatie 2000, de Heilige Theresia van Lisieux”. (Dokter Anna Chrristine Block.)

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Jezus leeft vandaag

  • Model: 3402
  • Beschikbaarheid:
  • 10,00€


Tags: Jezus leeft vandaag