• Leven uit genade - Alan Ames

Alan Ames (geb. 1953), een mystieker in deze tijd, heeft een zeer bewogen leven achter zich. De eerste 40 jaren van zijn leven bracht hij door in een spiraal vn armoede, geweld en alcohol; de afgrond van het menselijke zijn. In 1993 traden plotseling engelen, heiligen (o.a. H. Teresia van Avila) en God zelf in zijn leven door visioenen en inspraken.

Alans voorbeeld toont ons hoe, ook in onze dagen, God, als goede Herder; ieder verloren schaap zoekt; hoe ver het zich ook van Hem vervreemd heeft. Vandaag straalt de Liefde en vreugde van God uit ieder woord dat Alan uitspreekt. Hij werd na zijn merkwaardige bekering door Jezus in de wereld gezonden om getuigenis af te leggen van de liefde van God die op ieder van ons wacht.

In dit boek vind je een samenvatting van de talrijke toespraken die Alan overal ter wereld houdt. Men vindt ook interviews die zijn jeugd belichten. Het slot behandelt vragen van luisteraars. Wie weten wil wat men doen moet om genezing, liefde en nieuw geluk in zijn leven te vinden heeft met dit boek een spannende levensnabije handleiding.

Hij behandelt allerlei katholieke thema's o.a. de Rozenkrans, het Kruisteken, de H. Mis, de H. Biecht, hoe bidden?, Maria, onze moeder, gehoorzaamheid  op een heldere eenvoudige wijze, waardoor dit boek ook zeer toegankelijk is voor niet-katholieken en randkerkelijken. Ook onderwerpen als o.a. abortus, echtscheiding en terrorisme komen aan de orde.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Leven uit genade - Alan Ames

  • Model: 2759
  • Beschikbaarheid:
  • 10,00€


Tags: Leven uit genade - Alan Ames