• Jaar van de Barmhartigheid

 STAFFELKORTING

 

   1 -  9 stuks    =  € 5,95

 

 10 – 19 stuks   = 10% korting = € 5,35 per stuk

 

 20 – 39 stuks   = 20% korting = € 4,75 per stuk

 

 40 – 49 stuks   = 30% korting = € 4,15 per stuk

 

 50 – 99 stuks = 40% korting = € 3,60 per stuk

 

100 stuks & > =  79% korting = € 1,20 per stuk

 

Maak werk van het Jaar van de Barmhartigheid, dat op 8 december werd geopend door paus Franciscus. Dit inspirerende boekje presenteert tien vormen van daadwerkelijke barmhartigheid in onze tijd. Met prachtige teksten en kleurenfoto’s. Geef het uw kerkbezoekers cadeau of vraag een bijdrage.

Het jaar van de barmhartigheid nodigt ons uit stil te staan bij het hart van ons geloof: de gevende en vergevende liefde van God die wij mogen doorgeven. Dit boekje biedt tien opstapjes om zelf inhoud te geven aan het jaar van de barmhartigheid.

Je vindt er een heldere uitleg van het begrip barmhartigheid, uitspraken van paus Franciscus,  gebeden en bijbelcitaten. Ook komen tien mensen en inspirerende organisaties aan het woord die zich concreet inzetten voor barmhartigheid. Het voorwoord is geschreven door Hilde Kieboom, voorzitter van de beweging Sant Egidio, die omziet naar daklozen.

De tien thema’s zijn: de hongerigen voeden, ziekenzorg, opvang van daklozen, ontvangst van vluchtelingen, het bezoeken van gevangenen, het bijstaan van stervenden, het troosten van bedroefden, jongeren helpen keuzes te maken, vergeving bevorderen en bidden voor elkaar.
Boordevol prachtige getuigenissen van bekende mensen met maar één doel voor ogen: in hun aandacht, initiatieven en handelen de liefde van God doorgeven in de wereld.

Deze uitgave is deels overgenomen van Bayard-Presse, Montrouge. Vertaling: Chantal Rougale. De interviews voor Nederland en Vlaanderen zijn verzorgd door Liesbeth van Gool.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Jaar van de Barmhartigheid

  • Model: 3529
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • 5,95€


Tags: Jaar van de Barmhartigheid