• Kinderen van God bidden met Maria - Rozenkransboekje

 

Hoe en waarom bid je de rozenkrans? Voor elk van de 20 geheimen een prachtige icoon illustratie met op de pagina ernaast bijbehorende uitleg uit de Bijbel en een kort gebed. Het is met name geschreven voor kinderen van ongeveer 8-12 jaar, maar het is ook heel geschikt voor jongeren en volwassenen die nog niet zo bekend zijn met het bidden van de rozenkrans. De H. Maagd Maria heeft herhaaldelijk gevraagd dat juist ook kinderen de rozenkrans zouden gaan bidden. Afmetingen zakformaat.10,5 x 15 cm. 56 pag. Full colour,

Surf ook eens voor het rozenkrans evenement op de bijbehorende website www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Rozenkransevenement Kinderen bidden voor kinderen voor de 1e keer in het Bisdom Roermond:

Zaterdag, 5 juni had Sittard de primeur van ‘Kinderen bidden voor kinderen’ in het Bisdom Roermond. Vanaf 13.30 uur waren kinderen (en ouders) van harte welkom op de Zaterdag Middag Club Sittard van Kapelaan van der Wegen aan de Leyenbroekerweg 31. Tijdens de middag konden de kinderen spelen (2 springkussens, skelteren, met lego bouwen enz.), kaarten maken voor zieke kinderen, was er een versnapering en gingen de 60 deelnemers in een kleine processie  met priester; Rector Reul (van het ziekenhuis in Sittard),, 2 acolieten, 19 jeugdharmoniemuzikanten & dirigente, 45 kinderen en 10 ouders naar de H. Gemmakapel (100 m. verderop) waar bij Maria gebeden werd voor zieke kinderen. Binnenkort komt er een volledig verslag met fotos'op de website http://www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl/ en is het volledige interview met organisatrice Patricia Vos op Radio Maria van 3 juni jl. te beluisteren.

 

Hierbij wil ik iedereen hartelijk bedanken, die op welke manier dan ook geholpen heeft om deze middag tot dit succes te maken, waardoor het een heel bijzondere gebeurtenis was waarvoor ik heel erg dankbaar ben!

 

Patricia Vos

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Kinderen van God bidden met Maria - Rozenkransboekje

  • Model: 2984
  • Beschikbaarheid:
  • 1,00€


Tags: Kinderen van God bidden met Maria - Rozenkransboekje