• Gezinsboek - ons dagelijks Brood - Advent Kersttijd

 Korte verhalen uit het Evangelie voor iedere dag

Er is nu een nieuw boek voor gezinnen met jonge kinderen. Het boek ‘Ons Dagelijks Brood’ is een echt gezinsboek dat ouders en kinderen helpt om thuis op een praktische en aantrekkelijke manier met het geloof bezig te zijn. 

Deze eerste uitgave van het gezinsboek is gemaakt voor de Advent. Dit voorleesboek helpt om deze mooie tijd een diepere invulling te geven. Met:

· voorwoord van Mgr. van Luyn, bisschop van Rotterdam

· dagelijkse teksten om voor te lezen

· verschillende teksten voor kinderen van 4-6 en 7-12 jaar

· aansprekende illustraties in full colour

· dagelijks een daglichtje voor de ouders

· korte uitleg om de verhalen te kunnen begrijpen

Het gezinsboek helpt ouders en kinderen om het geloof thuis een plaats te geven. Het is daarom een handige hulp in de geloofsopvoeding. Het gezinsboek brengt het gesprek over geloof op gang en helpt ouders en kinderen om Jezus als de centrale persoon van ons geloof beter te leren kennen. Toch hoeft niemand enige voorkennis te hebben om met het boek aan de slag te gaan. Gewoon voorlezen en samen kijken en praten is voldoende.  
Het gezinsboek is ook aan te bevelen voor ouders die volgend jaar een eerste communicant hebben. Kinderen die de Advent met het gezinsboek hebben meegemaakt, hebben een betere basis om aan het Eerste Communieproject te beginnen.
De teksten zijn geschreven door pastoor Michel Hagen, pastoor in Wassenaar en onder andere bekend van zijn internetactiviteiten (stichting Interkerk). De tekeningen zijn van Davide Meindersma, verbonden aan de Onze Lieve Vrouwe Abdij in Oosterhout.

Auteur: Mgr. A. van Luyn sdb

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Gezinsboek - ons dagelijks Brood - Advent Kersttijd

  • Model: 2656
  • Beschikbaarheid:
  • 17,95€


Tags: Gezinsboek - ons dagelijks Brood - Advent Kersttijd